Szép Zsuzsanna csoporttagunk ajánlása alapján
Hozzávalók:
- 10 dkg tengeri hal
- 10-12 dkg főtt burgonya
- vaj
- 1 főtt tojás
- 1 tojás sárgája
- 100 ml tejföl
- 5 g sajt
- só
- bors
- pici citromlé
- snidling
Elkészítés:
A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, megfőzzük, majd villával összetörjük és kivajazott sütőtálba evőkanállal kicsi halmokat csinálunk belőle. A halat picit megsózzuk, borsozzuk, csepegtetünk rá egy pici citromlevet és a burgonya halmok tetejére tesszük. Kanalazzuk rá egy pici vajat, majd megszórjuk apróra vágott snidlinggel.
A hal tetejére teszünk néhány szelet főtt tojást, majd ráöntjük a tojással és sajttal kikevert tejfölt. 200 fokos sütőben megsütjük.