CSŐBEN SÜLT HAL

recept leírása

Szép Zsuzsanna csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 10 dkg tengeri hal
  • 10-12 dkg főtt burgonya
  • vaj
  • 1 főtt tojás
  • 1 tojás sárgája
  • 100 ml tejföl
  • 5 g sajt
  • bors
  • pici citromlé
  • snidling

 

Elkészítés:

A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, megfőzzük, majd villával összetörjük és kivajazott sütőtálba evőkanállal kicsi halmokat csinálunk belőle. A halat picit megsózzuk, borsozzuk, csepegtetünk rá egy pici citromlevet és a burgonya halmok tetejére tesszük. Kanalazzuk rá egy pici vajat, majd megszórjuk apróra vágott snidlinggel.
A hal tetejére teszünk néhány szelet főtt tojást, majd ráöntjük a tojással és sajttal kikevert tejfölt. 200 fokos sütőben megsütjük.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Paradicsomleves gyerekeknek ManóMenü

11. hónaptól adható – paradicsomleves

Édesburgonyás pogácsa