Csirkeragu leves

recept leírása

Hegedüsné Baranyi Edina csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Csirkemell
2 dl víz
Mexikói zöldség keverék

Bors
Petrezselyem
Őrölt kömény
Rizstej
Kókusz főzőkrém

Elkészítés:
A csirkemellet felkockázzuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Felengedjük a 2 dl vízzel és 10 percig főzzük. Hozzáadjuk a mexikói zöldségkeveréket, majd fűszerezzük. Puhára főzzük, majd a kókusz főzőkrémből és a rizstejből habarást készítünk és hozzáadjuk a már megfőtt leveshez. Forrástól számítva kb 5 perc alatt elkészül.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Banános zabszelet

Zöldséges frittata falatok

Magvajas fagyasztott banánfalatok