Csirkemell tócsni burgonyapürével

recept leírása

Buzás Gabriella csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók: (2 adag)
1/2 db csirkemell filé mérettől függően
2 db tojás
3 tk csirke fűszer só (ízlés szerint bármilyennel lehet)
2 ek finomliszt
5 dkg trappista sajt
3 dkg füstölt sajt

Bors
2 ek görög joghurt
3 ek petrezselyem
2 gerezd fokhagyma
½ dl napraforgó olaj a sütéshez

Elkészítés:
A csirkemellet megmossuk, apró kockákra vágjuk. Először a fűszer sóban jól átforgatjuk, majd az összes hozzávalóval (kivétel az olaj) összekeverjük. A fűszerezett csirkemellet tenyérnyi adagokban kissé meglapítva tapadásmentes serpenyőben kevés olajon kisütjük. Burgonya pürével tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Paradicsomleves gyerekeknek ManóMenü

11. hónaptól adható – paradicsomleves

Édesburgonyás pogácsa