Csirkemell fasírt burgonyapürével és paradicsom szósszal

recept leírása

Zaitková Edina csoporttagunk receptje alapján.

Facebook csoportunkhoz itt tudsz csatlakozni -> ManóMenü | Facebook

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Hozzávalók

Csirkemell
1 tojás
Oregánó
Bazsalikom
Ételízesítő
Kétszersült
Mustár
Zsemlemorzsa

Elkészítés lépései

1
A csirkemellet ledaráljuk, hozzáadjuk a fűszereket.
2
A kétszersültet beáztatjuk, majd kinyomkodjuk és a csirkemellhez adjuk.
3
Teszünk hozzá egy kis zsemlemorzsát, ha lágynak találjuk a masszát.
4
A masszát kivajazott és zsemlemorzsával megszórt tepsibe rakjuk.
5
A tetejét megkenjük egy kevés mustárral, de csak vékonyan.
6
A tepsit letakarjuk fóliával és 180-190 fokon kb 1 óráig sütjük.
6
Végül levesszük róla a fóliát és aranybarnára sütjük.
7
Burgonyapürével, vegyes zöldséggel és paradicsom szósszal tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Diós – mákos babacsinta

ManóMenü minikuglóf

Ünnepi recept

Narancsos sütőtök krémleves