Csirkecomb zöldségágyon

recept leírása

Végvári Ildikó csoporttagunk receptje alapján.

Facebook csoportunkhoz itt tudsz csatlakozni -> ManóMenü | Facebook

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Hozzávalók

Savanyú káposzta
½ fej hagyma
Sárgarépa
Édesburgonya
Zeller
Fehérrépa
½ alma
Só, bors, kakukkfű
Bulgur
Csirkecomb

Elkészítés lépései

1
Egy tepsi alját megkenjük vékonyan zsírral.
2
Ízlés szerint kiöblített vagy öblítés nélküli savanyú káposztával beterítjük a tepsi alját.
3
A vöröshagymát felszeleteljük, majd rászórjuk a káposztára.
4
A zöldségeket és az almát felkockázzuk, fűszerezzük, majd rászórjuk a káposztára.
5
A csirkecombot fűszerezzük, majd ezt is a tepsibe rakjuk.
6
170 fokon kb 1 óra alatt készre sütjük. Főtt bulgurral tálaljuk. 

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Zabból és édesburgonyából készült baba rágcsálni való

Zabos édesburgonyás babarágcsa

Macis pizza gyerekeknek

chia puding gyümölccsel

Gyümölcsös chia puding