Csicseriborsó leves

recept leírása

Megyeri-Molnár Mariann csoporttagunk receptje alapján. Facebook csoportunkhoz itt tudsz csatlakozni -> ManóMenü | Facebook

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Hozzávalók

Olíva olaj
Margarin
Póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
30 g főtt csicseriborsó
2 kisebb burgonya

Elkészítés lépései

1
Olíva olaj és margarin keverékén megdinszteljük a karikára vágott póréhagymát.
2
Hozzáadjuk az aprított fokhagymát és a főtt csicseriborsót és felaprított burgonyát.
3
Vízzel felöntjük és addig főzzük, amíg a burgonya megpuhul.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával