Burgonyás kelbimbó főzelék sültvirslivel

recept leírása

Gyöngyösi Andrea csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Kelbimbó
Bazsalikom

3-4 burgonya
Tejföl
Virsli

Elkészítés:
A kelbimbót megfőzzük bazsalikomos, sós vízben. Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát. Együtt megfőzzük. Ha megfőttek a zöldségek, leöntjük róla a levet, botmixerrel pürésítjük. Majd annyi levet visszaöntünk rá, amilyen hígra szeretnénk. Végül hozzáadjuk a tejfölt. Sült virslivel tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

 

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
kakaó nem csak gyerekeknek

Banános habos forrócsoki

ManóMenü házi mézeskalács fűszerkeverék

Házi mézeskalács fűszerkeverék

Egyszerű ünnepi koszorú

Gyümölcsös koszorú levelestésztából