Burgonya fasírt párolt zöldséggel és cékla salátával

recept leírása

Jávorszki Juliette csoporttagunk receptje alapján. Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek Nézz szét webshopunkban is -> www.shop.manomenu.hu

Hozzávalók

Céklasaláta:
2 db cékla
1 db nagyobb alma
1 kisebb torma
1 evőkanál mustár
1 evőkanál majonéz
1 fél citrom leve
1 kisdoboz joghurt
Burgonya fasírt:
1 kg burgonya
3 gerezd fokhagyma
3 tojás

Elkészítés lépései

1
Cékla saláta elkészítéséhez a céklát megfőzzük, majd kis kockákra vágjuk.
2
Az almát lereszeljük, a megfőtt céklához adjuk.
3
A többi hozzávalót is hozzákeverjük és hagyjuk állni 15 percet.
4
A burgonya fasírthoz a burgonyát meghámozzuk, majd megfőzzük egy csipet sós vízbe.
5
Ha már félig megfőtt, kivesszük a vízből és megvárjuk, amíg kihűlnek.
6
Ezután egy tálba reszeljük, hozzáadjuk a tojást, fokhagymát és ízlés szerint sózzuk.
7
Megformázzuk és 200 fokon 30 perc alatt sütőpapíros sütőben készre sütjük.
8
Párolt brokkolival és répával tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Zabból és édesburgonyából készült baba rágcsálni való

Zabos édesburgonyás babarágcsa

Macis pizza gyerekeknek

chia puding gyümölccsel

Gyümölcsös chia puding