Jávorszki Juliette csoporttagunk receptje alapján.Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptekNézz szét webshopunkban is -> www.shop.manomenu.hu
Burgonya fasírt párolt zöldséggel és cékla salátával
recept leírása
Hozzávalók
Céklasaláta:
2 db cékla
1 db nagyobb alma
1 kisebb torma
1 evőkanál mustár
1 evőkanál majonéz
1 fél citrom leve
Só
1 kisdoboz joghurt
Burgonya fasírt:
1 kg burgonya
3 gerezd fokhagyma
3 tojás
Elkészítés lépései
1
Cékla saláta elkészítéséhez a céklát megfőzzük, majd kis kockákra vágjuk.
2
Az almát lereszeljük, a megfőtt céklához adjuk.
3
A többi hozzávalót is hozzákeverjük és hagyjuk állni 15 percet.
4
A burgonya fasírthoz a burgonyát meghámozzuk, majd megfőzzük egy csipet sós vízbe.
5
Ha már félig megfőtt, kivesszük a vízből és megvárjuk, amíg kihűlnek.
6
Ezután egy tálba reszeljük, hozzáadjuk a tojást, fokhagymát és ízlés szerint sózzuk.
7
Megformázzuk és 200 fokon 30 perc alatt sütőpapíros sütőben készre sütjük.
8
Párolt brokkolival és répával tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.
További receptek