Csibrik Orsolya csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
1 rózsa brokkoli
½ körte (kimagozva, hámozva)
1 ek kuszkusz
3 jégkockányi csirkemell
1 ek olívaolaj
1 kk vaj
½ kk ételízesítő (sómentes)
Csipet só (jódozott)
Víz
Elkészítés:
A csirkemellet fehéredésig pirítjuk olajon. Hozzáadjuk a vajat, amikor már teljesen megolvadt a vaj felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje a húst. Belerakjuk a brokkolit és a körtét. Fűszerezzük. A megpuhult húshoz és gyümölcsökhöz hozzáadjuk a kuszkuszt. Levesszük a tűzről és pihenni hagyjuk fedő alatt. Végül turmixoljuk.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE