Borsós tarhonya pácolt tarjával

recept leírása

Páldi Nikolett csoporttagunk receptje alapján.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

Körethez
Tarhonya
Vöröshagyma
Bacon
Kicsi só
Borsó
Petrezselyem
Snidling
A húshoz
Sertés tarja
Natúr joghurt
Só, bors, kömény
Pirospaprika
Fokhagyma

Elkészítés lépései

1
A tarhonyát és a felvágott hagymát, bacont megpirítjuk.
2
Ha megpirult felengedjük kétszeres vízzel.
3
Lassú tűzön pároljuk, amikor már félig megfőtt hozzáadjuk a borsót, petrezselymet, snidlinget.
4
Elkészítjük a húshoz a pácot.
5
Összekeverjük a natúr joghurtot, sót, borsot, köményt, pirospaprikát, fokhagymát.
6
Pár órára beletesszük a húst a pácba. 200 fokon készre sütjük.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával