BOLOGNAIS LEPÉNY

recept leírása

Sinku Nikolett csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 300-350 g bolognai mártás
  • 10 dkg főtt tészta
  • 1 tojás
  • ¼ cs sütőpor
  • zabliszt

 

Elkészítés:

A mártást kicsit turmixoljuk, csak annyira hogy apróbb legyen a darált hús. A tésztát aprítógépben apróra daráljuk majd hozzáöntjük a tojást és a negyed csomag  sütőport hogy lazább legyen a lepény szerkezete, majd annyi zab lisztet adunk hozzá hogy sűrűbb massza legyen. Kanállal, sütőpapírral bélelt sütőlemezre kis halmokat teszünk amelyeket kicsi korongokká lapogatunk.  200 fokos sütőben kb 20 perc alatt készre sütjük.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Paradicsomleves gyerekeknek ManóMenü

11. hónaptól adható – paradicsomleves

Édesburgonyás pogácsa