Barackos-túrós piskóta torta

recept leírása

Kozma Henriett csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Krém:
50 dkg tehéntúró
2 dl natúr joghurt
1 csomag vaníliás cukor
Barackpürét
Darált keksz (krém sűrítéséhez)
Piskóta:
6 db tojás
6 ek cukor
1 csomag vaníliás cukor
6 ek liszt
1 csomag sütőpor
1 csipet só

Elkészítés:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tojások fehérjét és sárgáját szétválasztjuk. A sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral és óvatosan hozzáadagoljuk a felvert tojássárgájához. A tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük. Végül hozzáadjuk a tésztához, és óvatosan összekeverjük. A masszát kivajazott és lisztezett tortaformába öntjük. Előmelegített sütőben kb 15 perc alatt készre sütjük. A krém hozzávalóit összekeverjük, ha híg darált keksszel lehet sűríteni. A krémet a már teljesen kihűlt piskótára kenjük. Ízlés szerint díszítjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
őszi gyümölcsökből készült muffin

ALMÁS-KÖRTÉS MINI MUFFIN

mogyoró bevezetése mogyorós banán palacsintával

Mogyorós banánpalacsinta

Gyors zöldségkrémleves