Kuruczné Fodor Rebeka csoporttagunk ajánlása alapján
Hozzávalók:
Tésztához:
- 275 gramm liszt ( elég puha a tészta szóval a nyújtáshoz még szükséges pluszba)
- 1 teáskanál instant élesztő
- 1 evőkanál olaj
- 1 evőkanál natúr joghurt
- 125 ml langyos víz
- pici só
Feltéteknek:
- natúr joghurttal lekenve
- oregánó
- sonka
- sajt
Elkészítés:
A lisztet összekeverjük az élesztővel, majd ez után minden alapanyagot jó alaposan összedolgozunk.( nem kell keleszteni) Ez után kinyújtjuk a tésztát. Egy elég puha tésztát fogunk kapni , így a nyújtáshoz még szükséges plusz lisztet használnunk. A kinyújtott tésztára felpakoljuk a tetszés szerinti feltétet, majd alul-felül sütésen 220 fokon a sajt pirulásáig sütjük.