Almás-túrós felfújt

recept leírása

Rapos-Palotai Dóra csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
4 db tojás
1 ek cukor
Pici méz
3 ek zabpehely
250 g túró
3 db közepes alma
Pici fahéj

Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük egy evőkanál cukorral. A sárgáját egy kis mézzel habosra keverjük, majd belerakjuk a zabpelyhet, túrót. Kb 10 percet állni hagyjuk, addig az almát megpucoljuk, felvágjuk apró kockákra, teszünk rá egy pici fahéjat és egy evőkanál mézet. Ezt eloszlatjuk a szufflé formákba. A sárgáját és a fehérjét óvatosan összevegyítjük. 150 fokon 15 percig sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Madártej recept

Madártej