Almás-meggyes zabkása

recept leírása

Papp-Szomolai Boglárka csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 közepes alma
8-10 szem magozott meggy
3 tk zabliszt
víz a pároláshoz
30 gr banán

Elkészítés:
Az almát és a meggyet megpároljuk vízben, majd hozzáadjuk a zablisztet, pépesítjük. Amikor langyosra hűlt, villával rátörjük a banánt.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Kalács babáknak Húsvétra

Húsvéti kalácskenyér

Vöröslencsés krémleves

Húsvéti mézeskalács