Almás keksz

recept leírása

Harmathné Karakàs Márta csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 cs vaníliás keksz
3 db alma
10-15 dkg cukor
2 cs vaníliás pudingpor

Elkészítés:
Az almákat lereszeljük nagy lyukú reszelőn, hozzáadunk 3 dl vizet és a cukrot (ízlés kérdése lehet kevesebb is). Ezt kb 10 percig főzzük. Addig 2 dl vízbe kikeverjük a vaníliás pudingport. Ezt hozzáöntjük az almához és besűrítjük vele. Egy tepsi alját kirakjuk keksszel, ráöntjük a pudingos almát még melegen, majd a tetejét is kirakjuk keksszel. Végül hűtőbe rakjuk pár órára, hogy a keksz megpuhuljon.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Kalács babáknak Húsvétra

Húsvéti kalácskenyér

Vöröslencsés krémleves

Húsvéti mézeskalács