Almás karalábé leves csirkemájjal

recept leírása

Giczi Zsin Mónika csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Kevés repceolaj
Póréhagyma
Sárgarépa
Karalábé
Alma
Petrezselyem

Csirkemáj

Elkészítés:
Kevés repceolajon megpirítjuk a póréhagymát, rárakjuk a felszeletelt sárgarépát, karalábét, almát és egy pici petrezselymet. Sózzuk és hozzáadjuk a csirkemájat. Annyi vizet adunk hozzá, hogy mire megpuhul a levet teljesen elfője. Villával összetörjük és már tálalhatjuk is.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Madártej recept

Madártej