Almás-joghurtos amaránt puffasztott tönkölybúzával

recept leírása

Megyeri-Molnár Mariann csoporttagunk receptje alapján. Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Facebook csoportunkhoz itt tudsz csatlakozni -> ManóMenü | Facebook

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted: IOS: ITT TÖLTHETED LE, Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

Alma
Görög joghurt
Pattogatott amaránt
Puffasztott búza

Elkészítés lépései

1
Az almát lereszeljük, összekeverjük a joghurttal.
2
Hozzáadjuk a pattogatott amarántot és a puffasztott búzát.
3
Összekeverjük és hagyjuk állni kb 5 percig, amíg a búza teljesen megpuhul.
Az amaránt finom diós ízt ad neki.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
1 éves kortól adható püré

Karalábé és édesburgonya püré

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk