Csibrik Orsolya csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
1 db sárga kaliforniai paprika
Olívaolaj
Kakukkfű
½ alma ( héj és mag nélkül)
Édesburgonya
4 jégkockányi csirkemell
Forralt víz
Elkészítés:
Egy kis darab paprikát megkenünk olajjal, majd kakukkfűvel fűszerezzük. Az almát, édesburgonyát és a csirkemellet felkockázzuk, olajba forgatjuk és sütőzacskóba tesszük. Egy tepsit alufóliával kibélelünk és belerakjuk a paprikát és a sütőzacskót. Puhára sütünk mindent. A paprika héját eltávolítjuk, majd kevés forralt vízzel turmixoljuk a sütőzacskó tartalmát és a sült paprikát.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE