Almaszósz

Az almaszósz nemcsak ételek remek kiegészítője lehet, de édesítéshez is tudjuk használni cukor helyet 1:1 arányban Hozzávalók: 1kg alma (meghámozva, kimagozva, darabolva) csipet fahéj vagy vanília kikapart magja Elkészítés: A darabolt almát párold meg, majd pürésítsd....

Gyümölcsös zabpehely

Balla Nikolett csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: 2-3 ek zabpehely 1 vaníliarúd 2 db őszibarack ½ körte Elkészítés: A vizet felforraljuk, majd hozzáadjuk a zabpelyhet, a vaníliát és állni hagyjuk. Amíg áll, addig az őszibarackot és a körtét összevágjuk, majd...

Burgonyás kelbimbó főzelék sültvirslivel

Gyöngyösi Andrea csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: Kelbimbó Bazsalikom Só 3-4 burgonya Tejföl Virsli Elkészítés: A kelbimbót megfőzzük bazsalikomos, sós vízben. Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát. Együtt megfőzzük. Ha megfőttek a zöldségek, leöntjük róla a...

KÖVESS MINKET

PARTNEREK

advertisement advertisement Mariann advertisement

ALAPANYAG KISOKOS

RECEPT KERESŐ

Pin It on Pinterest

Share This