Őszibarackos szilvapüré babakeksszel
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:1 közepes őszibarack ½ -1 szem szilva héj nélkül1 db babakekszElkészítés:A hozzávalókat pürésítjük, a végén belereszelünk babakekszet. De utóbbi választható, lehet gríz, zabpehely vagy enélkül is...
Banán-meggy-gesztenye püré
Kovács-Harcz Barbara csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:1 banán15-20 szem meggy3-4 szem gesztenyeElkészítés:A hozzávalókat apróra vágjuk és turmixoljuk. Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:IOS: ITT TÖLTHETED LEAndroid: ITT TÖLTHETED...
Epres-banános gofri
Megyeri-Molnár Mariann csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:2,5 banán7 szem eper2 tojás150 gr zabliszt1 kk sütőporElkészítés:A banánt és az apret összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Az eper helyett lehet vízzel vagy tejjel is...
Almás-joghurtos amaránt puffasztott tönkölybúzával
Megyeri-Molnár Mariann csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:AlmaGörög joghurtPattogatott amarántPuffasztott búzaElkészítés:Az almát lereszeljük, összekeverjük a joghurttal. Hozzáadjuk a pattogatott amarántot és a puffasztott búzát. Összekeverjük és...
Körtés burgonyapüré
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:1 közepes burgonya½ körteElkészítés:A burgonyát megfőzzük, majd burgonya nyomón pépesítjük, majd hozzáadjuk a meghámozott pürésített körtét. Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt...
Sütőtökös banán
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:50 g sütőtök¼ banánElkészítés:A sütőtököt megsütjük, majd pürésítjük és végül hozzáadjuk a pürésített banánt. Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:IOS: ITT TÖLTHETED LEAndroid: ITT...
Spenót tükörtojással
Viola Bernadett csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:900 g spenót (mirelit, vagy friss)1 db zsemle200 ml főzőtejszín (15-20%-os)380 ml víz8 evőkanál olaj2 púpozott teáskanál liszt4 gerezd fokhagymaSóFekete bors (őrölt)4 db tojás (közepes, "M"-es...
Sütőtök krémleves
Sashalmi Niki csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:5 db újhagymaKevés vajSóFehér bors30 dkg sütőtök1 nagy burgonyaFőzőtejszínElkészítés:Az újhagymát felkarikázzuk, majd kevés vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a már felkockázott sütőtököt és burgonyát....
Spárgakrémleves
Stangl-Kelemen Noémi csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:ÉdesburgonyaSpárgaVöröshagymaFokhagymaSóBorsÉtelízesítőSzerecsendióTejszínElkészítés:A burgonyát és a spárgát felszeleteljük. Hozzáadjuk a vöröshagymát, fokhagymát és a fűszereket. Felengedjük...
Spenótos-túrós galette
Kovács Szollár Ágnes csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók:Tésztához:250 g finomliszt125 g hideg vaj1 nagy csipet só1 - 2 ek tejföl2 - 3 ek hideg vízTöltelékhez:1 zacskó spenót250 g túró1-2 ek tejföl Elkészítés: A tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat,...