Tonhalas-brokkolis tészta
Páldi Nikolett csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: ½ fej lilahagyma Brokkoli rózsa 2 db tonhal konzerv Só Borsikafű Szerecsendió Zsálya Pici citromlé Tejszín Főtt tészta Elkészítés: A lila hagymát felvágjuk és megdinszteljük, hozzáadjuk a brokkoli rózsákat....
Tonhalas tészta
Fábi-Horváth Anita csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma Kevés kókusz olaj 2 kis doboz rio mare tonhal konzerv 1,5 dl bio fűszeres paradicsomszósz Zöldséges durum tészta Elkészítés: A vöröshagymát kevés kókusz olajon üvegesre pirítjuk,...
Tonhalas rizs
Buzás Gabriella csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: ½ fej vöröshagyma Pici olaj Rizs Borsó Babérlevél Só Bors Pirospaprika Őrölt kömény Tonhal konzerv Petrezselyemzöld Elkészítés: A vöröshagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a rizst, kicsit pirítjuk és...
Spenót édesburgonyával és tonhallal
Kozma-Juhász Brigitta csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: 40 g spenót 1 tk olíva olaj ¼ gerezd fokhagyma 50 g burgonya Só 1 ek natúr görög joghurt 50 g édesburgonya 20 g rio mare olíva olajos tonhal Elkészítés: Az olíva olajon megfonnyasztjuk a spenótot,...
Rántott hal párolt zöldséggel
Fábi-Horváth Anita csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: Alaszkai tőkehalfilé teljes kiőrlésű panírban Újburgonya Kelbimbó Elkészítés: Az újburgonyát és a kelbimbót kb 10 perc alatt megpároljuk, majd együtt a hal rudacskával sütőben kisütjük. 225 fokon 15 perc ....
Halpogácsa zöldborsós rizzsel
Buzás Gabriella csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: Afrikai harcsa filé Tejföl Kevés liszt Reszelt sajt Kapor ½ fej sonka hagyma Borsó Rizs Elkészítés: Az afrikai harcsa filét apróra vágjuk, hozzáadjuk a tejfölt, kevés lisztet, reszelt sajtot, kapros és a...
Spenótos burgonyapüré halrudacskával
Győrfi-Kaplanyi Edina csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: Spenót Tejszín Burgonya Hal rudacska Elkészítés: A spenótot felolvasztjuk, hozzáadjuk a sós vízben megfőtt burgonyát. Végül kevés tejszínnel turmixoljuk. Sült halrudacskával tálaljuk. Letöltötted...
Tonhalas-paradicsomos penne
Horváth Mónika csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: 2 ek olívaolaj 1 kisebb vöröshagyma 400 g darabolt, hámozott paradicsom Kevés paradicsomlé Só Bors 1 cs cukor 1 csokor bazsalikom 10-15 dkg tonhal Színes penne tészta Elkészítés: A hagymát megdinszteljük az...
Zöldbab főzelék halfasírttal
Páldi Nikolett csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: Zöldbab Leves alaplé Só Fokhagyma Liszt Petrezselyem Tejföl Tonhal konzerv 1 db tojás Pirospaprika Liszt Elkészítés: A zöldbabot felrakjuk főni a leves alaplével, sóval, fokhagymával. Mikor megpuhult a bab...
Répa főzelék halrudacskával
Horváth Mónika csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: 2 db sárgarépa Pici olaj 1 kanál liszt 2 dl víz 2 dl tej Csipet só Csipet cukor Halrudacska Elkészítés: A répát lereszeljük pici olajon, vízzel megpároljuk. Levesszük a tűzről liszttel elkavarjuk és felöntjük 2...