Hozzávalók:
- 90 g pürésített banán
- 90 gramm natúr (édesítetlen) almaszósz
- 160 g tej vagy író ( használható növényi ital is)
- 30 g ManóMenü sütőolaj
- 100 g durumliszt ( de használhatunk teljes kiőrlésű lisztet is)
- 1 kiskanál ManóMenü foszfátmentes sütőpor
Elkészítés:
A banánt és az almapürét a tejjel habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat és a sütőporral elkevert lisztet. Szilikon vagy tapadásmentes fánkformába töltjük majd 190 fokon 20-22 perc alatt készre sütjük. A színén szépen látszik mikor elkészül.
Tipp: Gyerekeknek így is tökéletes, felnőtteknek pedig fahéjas cukorba is márthatjuk. Alma szószba mártva a legfinomabb!
Sok-sok finom és kipróbált receptet találtok a weboldalon -> ManóMenü/receptek
További szuper termékekért nézz be hozzánk!
A recept a Kifli támogatásával készült.