Viszked-Borsos Zsuzsanna csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 csirkemell
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 nagy sárgarépa
1 kisebb cukkini
1 kisebb cékla

Bors
Bazsalikom
Oregáno
Zabpehelyliszt
Tészta
Reszelt sajt

Elkészítés:
Aprítóban ledaráljuk a csirkemellet és olajon fehéredésig pirítjuk. Szintén aprítóban daráljuk a vöröshagymát, fokhagymát, sárgarépát, cukkinit és a céklát. Ha ledaráltuk akkor a húshoz adjuk, pici vízzel, fedő alatt puhára pároljuk. Fűszerezzük, majd végül 1 teáskanál zabpehelyliszttel meghintjük, hogy jó sűrű szaftot kapjunk. Kifőtt tésztával és reszelt sajttal tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This