Török Evelin csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Főzelék:
2-3 marék zöldbab
1 db nagyobb burgonya
½ fokhagyma
Pici só
Kapor
Natúr joghurt
Zabliszt
Tojás fasírt:
1 db tojás
1 nagyobb szelet kenyér
Petrezselyem
Kivés só
Zsemlemorzsa

Elkészítés:
A feldaraboljuk a zöldbabot, burgonyát, fokhagymát. Feltesszük főni annyi vízben, hogy éppen ellepje, pici só és hozzáadjuk a kaprot is. A joghurtból és a zablisztből habarást készítünk. Amikor már a burgonya és a zöldbab is megfőtt, akkor a már elkészített habarással sűrítjük. A fasírthoz a tojásból kemény tojásrántottát készítünk. A kenyér belsejét vízbe áztatjuk. A tojásrántottához hozzáadjuk a vízbe áztatott kenyeret, sót, petrezselymet, és annyi zsemlemorzsát, hogy formálható legyen. Végül zsemlemorzsába forgatjuk és kevés olajon kisütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This