Etl Virág csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:

Leveshez:
1 kisebb fej vöröshagyma
1 közepes zeller
1 közepes burgonya
Csipetnyi szerecsen dió

Bors
Főző tejszín
Cipóhoz:
250 g liszt
2 ek zsír olvasztva
Pici só
10 dkg friss élesztő

Elkészítés:
A vöröshagymát felvágjuk, megdinszteljük vajon. Hozzáadjuk a felvágott zellert és burgonyát. Felengedjük vízzel, fűszerezzük. Ha megfőtt hozzáadjuk a tejszínt. Végül turmixoljuk. A cipóhoz a hozzávalókat összekeverjük, dagasztjuk. Pihentetjük 40 percet, utána formázzuk. Megkenjük tojás sárgájával. 25 perc alatt készre sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This