Etl Virág csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
Leveshez:
1 kisebb fej vöröshagyma
1 közepes zeller
1 közepes burgonya
Csipetnyi szerecsen dió
Só
Bors
Főző tejszín
Cipóhoz:
250 g liszt
2 ek zsír olvasztva
Pici só
10 g friss élesztő
Elkészítés:
A vöröshagymát felvágjuk, megdinszteljük vajon. Hozzáadjuk a felvágott zellert és burgonyát. Felengedjük vízzel, fűszerezzük. Ha megfőtt hozzáadjuk a tejszínt. Végül turmixoljuk. A cipóhoz a hozzávalókat összekeverjük, dagasztjuk. Pihentetjük 40 percet, utána formázzuk. Megkenjük tojás sárgájával. 25 perc alatt készre sütjük.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE
