Zahorecz Gabriella csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Fasírt:
2 db olajos tonhalkonzerv
2 újhagyma
Só,
Bors
2 tojás
6 ek zabpehely
Petrezselyemzöld
Olaj a sütéshez
Köret:
1 bögre bulgur
3-4 ek pesto

Elkészítés:

A tonhal konzervet lecsepegtetjük az olajtól. A hagymát és a petrezselyem zöldet apróra vágjuk. Minden hozzávalót a halhoz adunk, jól összekeverjük, hogy könnyen formázható legyen. Forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Egy bögre bulgurt olajon megpirítunk, felöntjük másfél bögre forró vízzel, megsózzuk. Amikor már kicsit beszívta a vizet, belekeverünk 3-4 ek pestot, majd hagyjuk megpuhulni.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This