Gelencsér Anna csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 nagy fej hagyma
10 tojás
1 paradicsom
1 paprika

Bors
2 kk pirospaprika
Olaj
Víz
1 húsleveskocka

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. A paprikát, paradicsomot feldaraboljuk és a már megpirított hagymához adjuk, majd megfonnyasztjuk. Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a pirospaprikát, sót, borsot. Felöntjük 1 dl vízzel és hozzáadjuk a leveskockát. Addig főzzük míg elfő a leve. A tojásból serpenyőben közepes lángon omlettet készítünk. Fontos, hogy ne keverjük, mert akkor szétesik és nem tudjuk felszeletelni. Ha kész az alaplé és a tojás is akkor egy deszkán felkockázzuk a tojást, majd az alaphoz keverjük. Végül összemelegítjük és kész is. Tésztával vagy nokedlivel tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This