Megyeri-Molnár Mariann csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Oliva olaj
1 kisebb fej vöröshagyma
3 db sárgarépa
2 db fehérrépa
2 marék gersli
Pirospaprika
1 karalábé
1 marék borsó
Petrezselyem

Elkészítés:
A felaprított hagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, fehérrépát és a gerslit. Pár percig együtt pirítjuk. Meghintjük pirospaprikával és felöntjük vízzel. Mikor felforrt beletesszük a kockára vágott karalábét. Amikor a karalábé már puha hozzáadjuk a borsót. A végén hozzáadjuk a petrezselymet.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This