Viola Bernadett csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
900 g spenót (mirelit, vagy friss)
1 db zsemle
200 ml főzőtejszín (15-20%-os)
380 ml víz
8 evőkanál olaj
2 púpozott teáskanál liszt
4 gerezd fokhagyma

Fekete bors (őrölt)
4 db tojás (közepes, “M”-es méretű)
Elkészítése:
A felkockázott zsemlét beáztatjuk a tejszín és víz keverékébe. A mirelit spenótot felengedjük, majd lecsöpögtetjük. Felhevített olajra rárakjuk a lisztet majd a fokhagymát. Erre a felengedett spenótot majd a beáztatott zsemlét. Turmixoljuk, ízesítjük. Tükörtojást sütünk hozzá.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This