Novák Mária csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 közepes padlizsán

Kevés olaj
Bors
Fokhagyma
1 doboz sűrített paradicsom
Oregánó
Bazsalikom
Mozzarella
Petrezselyem
Penne tészta

Elkészítés:
A padlizsánt meghámozzuk, apró kockákra vágjuk. Lesózzuk, kinyomkodva megpirítjuk egy kis olajon. Kevés borssal, sok fokhagymával ízesítjük. Ráöntjük a sűrített paradicsomot, hozzáadjuk a bazsalikomot és az oregáno. Sűrűre főzzük, a végén belekeverjük a mozzarellát és a felaprított petrezselymet. Főtt penne tésztával tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This