Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
300 g kelkáposzta

bors
kömény
1 házi tojás
1 zsemle
1 ek zsemlemorzsa
1-2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A kelkáposztát apróbb darabokra vágjuk. Megfőzzük, ha megfőtt leszűrjük. Hagyjuk lecsepegni, hűlni. Szükség esetén kinyomkodjuk. A zsemlét tejbe áztatjuk, de vízbe is lehet. Kinyomkodjuk, majd hozzáadjuk a kelkáposztához. Hozzáadjuk a tojást, zsemlemorzsát, zúzott fokhagymát és a fűszereket. Lapos fasírt formákat készítünk és zsemlemorzsába forgatjuk. Kevés olajban kisütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This