Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
300 g kelkáposzta
Só
bors
kömény
1 házi tojás
1 zsemle
1 ek zsemlemorzsa
1-2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A kelkáposztát apróbb darabokra vágjuk. Megfőzzük, ha megfőtt leszűrjük. Hagyjuk lecsepegni, hűlni. Szükség esetén kinyomkodjuk. A zsemlét tejbe áztatjuk, de vízbe is lehet. Kinyomkodjuk, majd hozzáadjuk a kelkáposztához. Hozzáadjuk a tojást, zsemlemorzsát, zúzott fokhagymát és a fűszereket. Lapos fasírt formákat készítünk és zsemlemorzsába forgatjuk. Kevés olajban kisütjük.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE
