Hozzávalók:
Karfiol
MIZO vaj
Fokhagyma
Ízlés szerint zöld fűszer és só

Elkészítés:
Egy kisebb karfiolt rózsákra szedünk, megmossuk, majd késsel vagy aprítógéppel olyan méretűre aprítjuk mint körülbelül a rizs. Ezután 1 ek vajon 1-2 gerezd zúzott fokhagymát megpárolunk, majd rátesszük a karfiolt. Ha van otthon zöldség alaplé akkor kb 1 dl-t hozzáöntünk, ha nincs akkor sima vizet teszünk hozzá. Puhulásig pároljuk, de érdemes sűrűn ránézni nehogy túl puhára készüljön.
Tipp: Ha nálatok nagy az ellenállás a zöldségekkel szemben, akkor keverd fele fele arányban rizzsel, így tuti lesz a siker.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This