Kapros burgonyafőzelék brokkolival, fasírttal

recept leírása

Goldfinger Edina csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Leveshez:
70 dkg burgonya
3 szál újhagyma
Kapor
3 gerezd fokhagyma

Bors
Brokkoli
1 dl natúr joghurt
Fasírthoz:
50 dkg darálthús
2 ek zsemlemorzsa
2 ek zabpehely
1 db tojás
1 tk őrölt pirospaprika
2 gerezd fokhagyma
½ vöröshagyma
Petrezselyem zöld
Repceolaj

Elkészítés:
A főzelékhez feltesszük főni a kockára vágott burgonyát annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadjuk a feldarabolt újhagymát, aprított kaprot, fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk. Amikor már félig megfőtt a burgonya hozzáadjuk a rózsákra szedett brokkolit. A főzelék sűrűjét kivesszük egy kis főző lével, pürésítjük, ezzel sűrítjük. Hozzáadjuk a natúr joghurtot. A fasírthoz a hozzávalókat összekeverjük és pici repceolajjal kikent sütőben 180 fokon sütjük.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

 

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Vöröslencsés krémleves

Húsvéti mézeskalács

Töltött répás finomság