Csibrik Orsolya csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
Sárgarépa
Édesburgonya
1 tk lenmagolaj
1 db csirkemáj
1 ek olivaolaj
1 szelet vöröshagyma
Karfiol
Ételízesítő
2 dl víz
1 ek bulgur
Elkészítés:
A zöldségeket felkockázzuk, sütőzacskóba tesszük, meglocsoljuk olajjal és puhára sütjük. A hagymát apróra vágjuk, megfonnyasztjuk olajon. Hozzáadjuk a zöldségeket és felöntjük vízzel. A májat megtisztítjuk és kockára vágjuk, majd a zöldségekhez rakjuk puhulni. Kb 10 perc alatt puhára főzzük. Végül hozzáadjuk a bulgurt is. További 5 percig főzzük fedő alatt majd turmixoljuk.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE
