[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hozzávalók:

  • Kb. 500g hús kicsi kockákra vágva / lehet csirke mell vagy karaj
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 2-3 evőkanál olaj
  • Pici só
  • Ízlés szerint zöldborsó / minél több annál jobb
  • 1 édesburgonya

A fokhagymát az olajon megdinsztelem, majd hozzáteszem a húst. Ha kifehéredett megsózom és teszek rá egy fedőt, majd hagyom sülni. ( ha nem jön ki elég lé a húsból akkor teszek hozzá fagyasztott leveskockákat). Mikor elkészült hozzáadom a borsót, és azzal még kb 3-4 percig főzöm.
Zöldséges basmati rizst, zöldségpürét, bármit lehet mellé adni köretnek, én most olajmentes fritőzben sült édesburgonyát adtam.

Tipp: Még finomabb ízt lehet elérni egy kevés házi ételízesítő hozzáadásával: http://manomenu.hu/egyeb/hazi-etelizesito/

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Kép” src=”http://manomenu.hu/wp-content/uploads/2017/04/18033872_1504417036298941_2041944867280736328_n.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük