Varázsold egyedivé IKEA etetőszéked

Ma egy izgalmas inspirációval készültünk neked: hogyan alakíthatod át az Ikea Antilop etetőszéket saját stílusodnak megfelelően. A ManóMenü választékában megtalálható kiegészítőkkel nem csak hogy kedvező áron valósíthatod meg elképzeléseidet, praktikus és nem utolsó sorban kényelmesebb ülőalkalmatosságot tudsz létrehozni babádnak.

Varázsold egyedivé IKEA etetőszéked

Miért éppen az Antilop?

Az IKEA Antilop etetőszék rendkívül népszerű a családok körében. Kedvező ára és egyszerű, mégis funkcionális tervezése miatt sok család választja, különösen azok, akik praktikus, könnyen tisztítható és strapabíró etetőszéket keresnek gyermekük számára. A könnyű összeszerelés és a helytakarékos kialakítás további előnyei közé tartoznak.

Antilop etetőszék letisztultsága és sokoldalúsága révén könnyedén személyre szabható különféle kiegészítőkkel, mint például szilikon alátét, kényelmes párnák vagy stílusos lábtámasz. Válassz Antilop etetőszéket, és alakítsd azt egyedi, saját stílusú dizájnnal, így az etetés nemcsak praktikus, hanem igazán stílusos és kényelmes élmény is lehet. Csatlakozz hozzánk, és tedd még színesebbé gyermeked étkezését!

IKEA Antilop etetőszék kiegészítők

SZILIKON ÉTKEZÉSI ALÁTÉT ÉS TÁLCAHUZAT

A webshopunkban lévő szilikon tányéralátétek és a tálcahuzatok tökéletesen passzolnak az IKEA Antilop etetőszék asztalrészére.

Miért jók ezek a kiegészítők?

 • Könnyen tisztíthatóak: Az alátét foltálló és vízálló, könnyen feltekerhető és kézi mosogatással egyszerűen lemosható vagy akár mosogatógépbe is tehető. Ez a kisgyermekeknek szánt szilikon alátét tisztítókendővel is gond nélkül és gyorsan letörölhető, sokkal praktikusabb, mint a nehezen tisztítható tálca.
 • Biztonságos anyagból készült: Az etetőszékhez tervezett szilikon alátétek és tálcahuzatok 100%-ban élelmiszer biztos szilikonból készültek: BPA-mentesek, FDA tanusítvánnyal rendelkeznek, biztonságos kiegészítők a kicsik egészsége szempontjából.
 • Tökéletesen alkalmazható az IKEA Antilop etetőszékhez: Az alátét és a tálcahuzat tökéletesen illeszkedik az etetőszék tálcájához. Ideális Antilop etetőszék kiegészítő. Remek választás a hozzátáplálás kezdetétől, hiszen tökéletesen lefedik az etetőszék ételtálcáját.
 • Csúszásmentes: csúszásmentes anyaguk csökkentik a poharak vagy tányérok eldőlését, biztosítva, hogy azok a helyükön maradjanak. A tálcahuzat megemelt pereme miatt még hatékonyabban védi ki az etetés közben létrejövő ‘baleseteket’, könnyen feltekerhető és kézi mosogatással egyszerűen lemosható vagy akár mosogatógépbe is tehető.

SZÉKPÁRNA

Tedd egyedivé az etetőszéket etetőszék párnával. A puha párnázat gondoskodik arról, hogy gyermeked minden étkezés vagy játék során a lehető legkényelmesebben érezze magát.

A színes és vidám mintázatok nemcsak a lurkó számára teszik izgalmassá az étkezést, hanem a szülőknek is könnyebbséget hoznak az étkezésekhez és az etetéshez. A strapabíró és könnyen tisztítható anyagnak köszönhetően ez a párna a gyermek mindennapi használatra tervezett.

Ez az IKEA Antilop etetőszékhez készült párna biztosítja a kényelmet és a stabilitást a kisgyermekek étkezése során.

Főbb jellemzők:

 • Kényelem és támogatás: a párnázott kialakítás optimális kényelmet biztosít a baba számára, segítve ezzel az étkezési élményt. Nemcsak étkezések során használható, hanem a baba kényelmének biztosítására, bármikor.
 • Praktikus méret: az IKEA Antilop etetőszék méretéhez igazodik, biztosítva a tökéletes illeszkedést és rögzítést. Egyszerűen felszerelhető az etetőszékre, és stabilan marad az étkezés során.
 • Nedvességtaszító: könnyen tisztítható, és védi az etetőszék felületét a foltoktól és folyadékoktól.
 • Stílusos design: Az Antilop etetőszék dizájnjához illeszkedik, pasztell színeivel hozzáadva egy esztétikus és modern megjelenést.

LÁBTARTÓ

Az állítható lábtartó segítségével még kényelmesebbé és biztonságosabbá teheted az etetőszéket. A lábtámasz tervezése során a gyermek kényelme és biztonsága került előtérbe, így könnyedén igazítható a gyermek korához és magasságához. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes használni a lábtartót.

állítható lábtartó IKEA Antilop etetőszékhez

Miért fontos a lábtartó használata?

Biztonságos és kényelmes: Ideális pozíciót biztosít a baba számára etetés közben.

 • Tudnotok kell, a lábtartóval ellátott etetőszék segít a lehető legbiztonságosabb etetési környezet megteremtésében.
 • A stabil, állítható lábtartó biztosítja a legjobb alapot a test többi részének, lehetővé téve, hogy a rágó- és nyelőizmok végezzék feladatukat.
 • A stabil alap egyenlő a stabil, alapos rágással. Ha lábtámasszal eszik a gyermek, akkor fel tudja venni a biztonságos evési pozíciót. Ez a pozíció biztosítja a legnagyobb stabilitást a fej és a nyak számára nyelés közben és lehetővé teszi a karok és a kezek hatékony használatát, gondolunk itt az étel elérésére és megfogására.

Az állítható lábtartóval az etetőszék nemcsak kényelmesebb, de biztonságosabb is, optimalizálva a gyermek étkezési környezetét. Válaszd a biztonságot és a kényelmet – rendelj most, és tedd még élvezetesebbé az étkezéseket!

Gyönyörködj a stílusos és praktikus kialakításban minden etetés alkalmával! Legyen az etetés egy örömteli és egyedi élmény mind a babádnak, mind neked! 😊

IKEA Antilop etetőszék kiegészítőket itt találod -> ManóMenü/termékkategória/kiegészítők

Ha kérdésed van gyermeked táplálásával kapcsolatban, keresd szakértőinket: ManóMenü/tanácsadás-oktatás

ALAPANYAG KISOKOS