Miért fontos a gyerekeknek a sajt?
Milyen sajtokat érdemes a tányérra tenni?
Miben különbözik a sajt a tejtől?
Mikortól lehet bevezetni a sajtot a babák étrendjébe és vannak-e életkori megkötések, vagy eltérések?
Mely’ sajtok kerülendők a várandósság és szoptatás alatt? Vajon “belefér” ilyenkor a rántott camambert?
Kérdések, amelyekre talán nem is olyan egyértelműek a válaszok!
Szerencsére a ManóMenü podcast következő adásában Évi mindezekre kitér beszélgetőpartnerével, Abonyi Orsi dietetikus és okleveles táplálkozástudományi szakemberrel, aki kisgyermekes szülőként maga is érintett a témában.
A legújabb podcast epizód a sajtokról már elérhető itt:
A tudásmegosztás technikai támogatásáért köszönet a Pik-Nik Mozzarella rudacskák márkának!
*TIPP: ha bizonytalan vagy mikor melyik alapanyagot célszerű bevezetni a babád étrendjébe, töltsd le a hozzátáplálási kisokost.