Ambrus Évi

Bemutatkozás

“Abban segítem  a szülőket, hogy hogyan táplálhatják gyermekeiket biztonsággal és magabiztossággal – mindezt pedig a legújabb tudományos álláspontokra és egy csipetnyi anyai intuícióra alapozom.” 


Ha megkérdeznéd, hogy mivel foglalkozom, azt hiszem valami ilyesmit válaszolnék.


Mióta az eszemet tudom kisgyermekekkel szerettem volna foglalkozni, így szereztem meg eredeti végzettségemet szociálpedagógus szakon. Később lettem Élelmezésvezető – erre már kifejezetten a ManóMenü inspirált.  

Az utóbbi évek munkáival, publikációival, előadásaival és nem utolsó sorban könyveivel, valamint  a szülő-gyermek kapcsolati konzulens képzésemmel pedig remekül vegyítem ezen szakmák  tudásanyagát, és helyezem pszichológiai, valamint pedagógiai  alapokra az étkezés / táplálás alapvető álláspontjait és törekvéseit.

Hitvallásom

2016-ban döntöttem úgy, hogy a magam útjára lépek, és megvalósítom az álmaimat: ekkor hívtam életre a ManóMenüt. S, hogy mindehhez mi adta a legtöbb löketet és inspirációt? Természetesen a kisfiam, Martin születése és a saját anyai tapasztalásaim.

A ManóMenü megalapításakor a célom az volt, hogy egyszerű, a legújabb tudományos álláspontoknak megfelelő információkkal és receptekkel segítsem a szülőket a hozzátáplálás kihívásaitól kezdve a válogatós evőkön át egészen a változatos családi menükig.

Fontos számomra, hogy megbízható információkkal lássam el a hozzánk fordulókat így a kezdetektől több szakértő is segíti ezt a munkát naprakész tudásával.

 

 

„Minden étel amit te készítesz gyermekednek ajándék, amit együtt készítetek kincs!

Bestseller könyvek és sajátmárkás termékek

2019-ben megjelent első könyvem, az “Anya kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen!“, amely már két évben is bestseller lett a teljes gasztronómiai vonalon, és jelenleg is hazánk legnagyobb példányszámban eladott hozzátáplálási könyve! Ezt a kötetet két másik siker kiadvány is követte: 2020-ban a “Válogatós gyerekek”, 2021-ben pedig a “Mentesen is teljesen”. Büszkeséggel vegyes örömmel tölt el, hogy ezek a könyvek egyedülállóak a magyar piacon, és eladott példányszámban is soha nem látott rekordokat döntöttek már meg. 

 

Ezen publikációk mellett mostanra már rengeteg egyéb csatornán is támogatom csapatommal karöltve a kisgyermekes szülőket a hozzátáplálás, gyermekétkeztetés és a mentes konyha – olykor kicsit hepehupás – ösvényein: egy saját mobilalkalmazás, weboldal, számtalan közösségi média platform és egy webshop (benne temérdek sajátmárkás termékkel) is fontos alapkövei lettek az évek alatt a ManóMenünek.

Ambrus_Evi_03

Legyen szó azonban bármelyik felületről is, a ManóMenüvel a célom mindenütt ugyanaz maradt: inspirálni Téged! 

Lehet, hogy szeretnéd egészségesebbé tenni az étkezéseket, esetleg híján vagy a kreatív ötleteknek, előfordulhat, hogy belefáradtál már a hozzátáplálás próbatételeibe, de az is lehet, hogy egy-két nem evő gyerkőc teszi kihívássá a mindennapjaidat… a lényeg ugyanaz:

Most már tudod, hogy

én és a ManóMenü itt vagyunk neked. Bárhol, bármikor.