Amit még nem tudtál az uborkáról

Amit még nem tudtál az uborkáról

Az uborka ugyanolyan vicces, mint a dinnye, vagyis amíg az valójában zöldség, az uborka gyümölcs. Szeretem a természetnek ezeket a tréfáit, és remélem, te sem bánod, hogy néha megosztok veled ilyen információkat is. Egyébként az uborka az egyik legrégebbi termesztett...

Spenót a baba tányérján

Spenót a baba tányérján

SPENÓTTöbb fórumon és egyre többször találkozom azzal, hogy a spenótról igyekeznek bennünket lebeszélni. A kérdés tehát az, hogy a spenót jó vagy sem? Nem az íze, hanem a hatása. Ma ezt szeretném tisztázni.Mi, felnőttek általában szeretjük a spenótot,...

Mit érdemes tudni a meggyről?

Mit érdemes tudni a meggyről?

 MEGGYA savanykás, nagy kedvenc, amely minden elkészítési formájában üdítően hat mind a felnőttekre, mind a gyermekekre. Nem véletlenül szeretjük annyira süteményekben, de gyümölcslének vagy frissen szedve is.A meggy jótékony hatásaiSavanykás ízéből rögtön...

Minden fontos információ a retekről

Minden fontos információ a retekről

RETEKA retekkel kapcsolatban nagyon sok kérdés felmerül a szülőkben. Adhatom a picinek? Nyersen vagy máshogy? Egyáltalán, lehet a retket párolva vagy főzve is enni? És melyik retekfajtát válasszuk? Ez mind olyan kérdés, amely nagyon is komolyan...

Brokkoli

Brokkoli

A brokkoli az egyik legjobb természetes „gyógyszerünk”. Ha tehetnénk, receptre írnánk fel. Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell erről a zöld csodáról. BROKKOLIA brokkoliról sokan nem tudják, hogy a káposztafélékhez tartozik, és nagyon sokáig...

Eper bevezetés

Eper bevezetés

Itt az eperszezon!  - Minden, amit az eperről tudni érdemes Ahogy a tavaszi idő nyáriasra fordul, úgy kanyarodunk rá egy hazai, szezonális gyümölcsökben gazdag időszakra, melynek egyik első hírnöke a zamatos, illatos eper.  Kisgyermekes családok körében ugyanakkor...

Spárga

Spárga

SPÁRGAA spárga itthon viszonylag újkeletű zöldség, és még mindig sokan tartanak tőle. Mindenhol azt látjuk, azt halljuk, hogy nehéz vele bánni, mert csak az igazán friss hajtásokkal szabad dolgozni, és egyáltalán nem mindegy, hogyan és meddig főzzük.Szeretnék...

Pin It on Pinterest

Share This