Tavaszi zöldségleves gerslivel
Megyeri-Molnár Mariann csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:Oliva olaj1 kisebb fej vöröshagyma3 db sárgarépa2 db fehérrépa2 marék gersliPirospaprika1 karalábé1 marék borsóPetrezselyemElkészítés:A felaprított hagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a...
Körtés burgonyapüré
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:1 közepes burgonya½ körteElkészítés:A burgonyát megfőzzük, majd burgonya nyomón pépesítjük, majd hozzáadjuk a meghámozott pürésített körtét. Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt...
Almás-burgonyapüré csirkemellel
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:½ alma1 kisebb burgonya Oliva olajCsirkemellElkészítés:A csirkemellet natúran megfőzzük. Kicsi főzőlében pürésítjük. Jégkocka tartóban kiporciózva lehet fagyasztani. Végül hozzákeverjük a pürésített...
Sütőtökös banán
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:50 g sütőtök¼ banánElkészítés:A sütőtököt megsütjük, majd pürésítjük és végül hozzáadjuk a pürésített banánt. Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:IOS: ITT TÖLTHETED LEAndroid: ITT...
Spenót tükörtojással
Viola Bernadett csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:900 g spenót (mirelit, vagy friss)1 db zsemle200 ml főzőtejszín (15-20%-os)380 ml víz8 evőkanál olaj2 púpozott teáskanál liszt4 gerezd fokhagymaSóFekete bors (őrölt)4 db tojás (közepes, "M"-es...
Sütőtök krémleves
Sashalmi Niki csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:5 db újhagymaKevés vajSóFehér bors30 dkg sütőtök1 nagy burgonyaFőzőtejszínElkészítés:Az újhagymát felkarikázzuk, majd kevés vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a már felkockázott sütőtököt és burgonyát....
Spárgakrémleves
Stangl-Kelemen Noémi csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:ÉdesburgonyaSpárgaVöröshagymaFokhagymaSóBorsÉtelízesítőSzerecsendióTejszínElkészítés:A burgonyát és a spárgát felszeleteljük. Hozzáadjuk a vöröshagymát, fokhagymát és a fűszereket. Felengedjük...
Spenótos-túrós galette
Kovács Szollár Ágnes csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók:Tésztához:250 g finomliszt125 g hideg vaj1 nagy csipet só1 - 2 ek tejföl2 - 3 ek hideg vízTöltelékhez:1 zacskó spenót250 g túró1-2 ek tejföl Elkészítés: A tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat,...
Töltött édesburgonya
Kántor-Müller Zsófi csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:ÉdesburgonyaSóOlajDarált hús2 db tömlős sajt1 gerezd fokhagymaKakukkfűReszelt sajtElkészítés:Az édesburgonyát nagyobb karikákra vágjuk, sütőpapíros tepsibe tesszük, villával megszurkáljuk, picit...
Kapros zöldbab főzelék halrudacskával
Ockenfusz-Pék Eszter csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:½ cs fagyasztott zöldbabOlajSóBorsikafűŐrölt babérlevélKapor1 ek búzaliszt1 ek zabpehelyliszt2-3 ek tejfölElkészítés:A zöldbabot olajon megpároljuk, közben fűszerezzük. Hozzáadjuk a búzalisztet...