Páldi Nikolett‎ csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Zöldbab
Leves alaplé

Fokhagyma
Liszt
Petrezselyem
Tejföl
Tonhal konzerv
1 db tojás
Pirospaprika
Liszt

Elkészítés:
A zöldbabot felrakjuk főni a leves alaplével, sóval, fokhagymával. Mikor megpuhult a bab felét kiszedjük és botmixerrel turmixoljuk. Majd visszatesszük a babot, liszttel és tejföllel behabarjuk. A tonhal konzervet összekeverjük a tojással, petrezselyemmel, pirospaprikával és annyi liszttel, hogy formázható legyen. Tepsire kanállal kicsi pogácsákat rakunk. 200 fokon egyszer átfordítva pár percig sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This