Berkesi Csilla csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 3 tojás
  • 3 evőkanál liszt
  • 3 evőkanál cukor
  • késhegynyi szódabikarbóna
  • zabtej
  • vanília puding
  • babapiskóta
  • gyümölcs ( a díszítéshez)

 

Elkészítés:

A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a cukorral habosra keverjük és lassan hozzáadjuk a lisztet, ezután a fehérjéhez adagoljuk. 150 fokon légkeveréses sütőben kb. 35 percig sütjük. Miközben sül a piskóta tésztánk a vaníliás pudingot elkészítjük és hagyjuk kihűlni.A piskótát kettévágjuk és megkenjük a pudinggal mindenhol.  Ragasztunk a szélére babapiskótát a tetejére pedig tetszés szerint gyümölcsöket helyezünk.

Tipp:

A piskótákat színes szalaggal körbe köthetjük.

Pin It on Pinterest

Share This