Gergán Adrienn csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

Piskótához:

  • 3 tojás
  • 3 evőkanál víz
  • 6 evőkanál cukor
  • 6 evőkanál liszt
  • sütőpor
  • citrom leve+héja

 

Gesztenyemasszához:

  • gesztenye
  • rum aroma

 

Pudinghoz:

  • 2 csomag vaníliás puding
  • 6 dl tej
  • 3 ek cukor
  • 5 dkg margarin
  • 3 ek cukor

 

Díszítéshez:

  • hullala tejszín

 

Elkészítés:

A piskóta hozzávalóiból egy egyszerű piskóta tésztát sütünk. A gesztenye masszához adjunk egy kis rumaromát.( ízlés szerint édesíthetjük is) Ezután készítsük el a pudingot, majd hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt a gesztenyéhez teszünk 3-4 kanállal, így jól kenhető masszát kapunk.
5 dkg margarint 3 kanál cukorral kikeverünk és hozzáadjuk a maradék kihűlt pudinghoz. Tetejére hullala tejszínhabot készítünk.

Pin It on Pinterest

Share This