Cseh-Nagy Klaudia csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

Tésztához:

  • 25 dkg túró
  • 4 db tojás
  • 10 dkg zabpehely
  • 5 dkg liszt
  • 1 db Banán/alma (cukor helyett)
  • vanília
  • 4 ek olaj
  • 1 cs foszfátmentes sütőpor

Szószhoz:

  • 30 dkg gyümölcs
  • 1,5 ek keményítő
  • 1/2 citrom leve
  • Pici víz

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit robotgéppel elkeverjük míg egységes tésztát nem kapunk.180 fokon 30-35 perc alatt készre sütjük.
A szósz hozzávalóit tűzön összefőzzük. Egy kevés levet még langyosan kiveszünk és a keményítővel csomómentesre keverjük, majd ezzel együtt a szószt sűrűsödésig folyamatosan kavargatjuk.

Pin It on Pinterest

Share This