Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
10 ek búzadara
4 dl tej
4 ek cukor..
1 cs vaníliás cukor
3 db házi tojás
Fahéj

Elkészítés:
A tojás sárgákat 2 ek cukorral habosra keverjük, belerakjuk a búzadarát. A tojások fehérjét habbá verjük, majd óvatosan a masszába forgatjuk. A tejet feltesszük főni a maradék cukorral, vaníliás cukorral és egy pici fahéjjal. A forró cukros tejet a már kész, de meleg tésztánkra lassan, egyenletesen rácsorgatjuk. Kivajazott, kilisztezett tortaformába kb 170 fokon 20 perc alatt készre sütjük. Még melegen lekvárral tálaljuk.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: https://itunes.apple.com/hu/app/man%C3%B3-men%C3%BC/id1355595007?l=hu&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myitsolver.manomenu

Pin It on Pinterest

Share This