Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
10 ek búzadara
4 dl tej
4 ek cukor..
1 cs vaníliás cukor
3 db házi tojás
Fahéj

Elkészítés:
A tojás sárgákat 2 ek cukorral habosra keverjük, belerakjuk a búzadarát. A tojások fehérjét habbá verjük, majd óvatosan a masszába forgatjuk. A tejet feltesszük főni a maradék cukorral, vaníliás cukorral és egy pici fahéjjal. A forró cukros tejet a már kész, de meleg tésztánkra lassan, egyenletesen rácsorgatjuk. Kivajazott, kilisztezett tortaformába kb 170 fokon 20 perc alatt készre sütjük. Még melegen lekvárral tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This