Prétor Nikolett csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 250g túró ( zsírszegényt is használhatunk)
  • 250g zabliszt vagy zabpehely darálva
  • 100g kókuszolaj (margarinnal/ vaj is használható)
  • 2+1 tojás sárgája
  • 1ek natúr joghurt
  • light óvári sajt (bármilyen reszelt sajt)

 

Elkészítés:
Minden hozzávalót a 2db sárgája és sajt kivételével alaposan összegyúrunk, majd kb. fél ujjnyi vastagra nyújtjuk (próbáljunk téglalap formát). Késsel hasábokra vágjuk és a maradék 2 tojás sárgájával megkenjük. Sütőpapíros/teflonos tepsire helyezzük őket és sajttal megszórjuk
200 fokos, előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük

Pin It on Pinterest

Share This