Panna Cotta csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 125 g vaj
  • 100 g cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 tojás
  • 1 csipet só
  • 250 g liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 4 teáskanál tej
  • 125 g mazsola
  • 75 g szárított sárgabarack, áfonya és mazsola

 

Elkészítés:

Vajat cukorral, vaníliás cukorral, tojásokkal, sóval, liszttel, sütőporral és a tejjel elkeverjük. A tésztába óvatosan belekeverjük a mazsolát és a sárgabarackot. Kivajazott formába öntjük, és előmelegített sütőben (180°C-on) sütjük 50-55 percig.

Tipp:

A recept egy normál méretű őzgerinc formához elegendő. Természetesen más aszalt gyümölcs is felhasználható a süti elkészítéséhez, amit 2 év alatt lehetőleg aprítsunk.

Pin It on Pinterest

Share This