Nagyné Horváth Tímea csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
½ kg liszt
1 cs sütőpor
1 tojás
20 dkg cukor
20 dkg zsír
Kevés tej
Magozott meggy
Pici fahéj
Kevés zsemlemorzsa

Elkészítés:
A lisztet, sütőport, tojást, cukrot, zsírt és annyi tejet összekeverünk, hogy gyúrható tésztát kapjunk. A tésztát két részre osztjuk. Kinyújtjuk, közepébe magozott meggyet rakunk, megszórjuk pici fahéjjal és zsemlemorzsával. Rárakjuk a másik kinyújtott tésztát. Tetejét megszurkáljuk villával. 200 fokon 30 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This