Fodorné-Besenyei Dalma csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 1 bögre liszt (nálam fehér tönkölyliszt)
  • 0,5 bögre finom szemcsés zab
  • 0,5 bögre kókuszreszelék
  • 1 cs.vaníliás cukor (elhagyható)
  • 3 ek olaj (nálam kókuszolaj )
  • + hideg víz

 

Hozzávalók:

A keksz hozzávalóit összekeverjük annyi vízzel, hogy gyúrható tésztát kapjunk.
Fél centi vastagságúra kinyújtjuk a tésztát és 200 fokon alsó felső sütés 15-20 perc alatt készre sütjük. A lényeg hogy az alja piruljon és akkor már jó lesz.

Tipp :

A kókuszreszelék helyett lehet zabpelyhet, reszelt almát rakni (almánál az arány legyen 3/4 zabpehely és negyed csésze reszelt alma)

Pin It on Pinterest

Share This